Zodra je een bestand wijzigt, wordt het bestand dat je wijzigt automatisch geblokkeerd. Dit zorgt ervoor dat er altijd maar één persoon tegelijk een bestand kan wijzigen. De blokkering kan je opheffen door het bestand na het wijzigen te publiceren. 

  1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat waarvan je de blokkering wil opheffen. 
  2. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste bestand en klik in het Actiemenu op Blokkering opheffen.


    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de blokkering wil opheffen.
  3. 3. Klik in de melding op OK.