Er zijn meerdere mogelijkheden die je hebt d.m.v. het knippen, kopiëren en plakken van bestanden:

Bestanden verplaatsen naar andere map

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan die je wil verplaatsen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste bestanden aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte bestanden en klik in het Actiemenu op Knippen.

4. Selecteer in de Navigatie de map waar je de aangevinkte bestanden naartoe wil verplaatsen.

5. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste map en klik in het Actiemenu op Plakken.

De aangevinkte bestanden worden naar de gewenste map verplaatst.

Bestanden kopiëren naar andere map

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan die je wil kopiëren.
  2. Vink in het Documentoverzicht de gewenste bestanden aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte bestanden en klik in het Actiemenu op Kopiëren.

4. Selecteer in de Navigatie de map waar je de aangevinkte bestanden naartoe wil kopiëren.
  5. Klik met de rechtermuisknop op de gewenste map en klik in het Actiemenu op Plakken.

De aangevinkte bestanden worden naar de gewenste map gekopieerd.

6. Klik bij de Speedbuttons op Selecties opheffen.

7. Klik met de rechtermuisknop op de geplakte bestanden en klik in het Actiemenu op Publiceren.

Het Documenten publiceren venster wordt geopend.
  8. Wijzig eventueel de eigenschappen van de gekopieerde bestanden en klik tenslotte rechtsonder in het venster op Ok. De gekopieerde bestanden worden gepubliceerd.

Bestand knippen en plakken als versie

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat dat je wil knippen en plakken als versie.
  2. Vink in het Documentoverzicht het gewenste bestand aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op het aangevinkte bestand en klik in het Actiemenu op Knippen.

4. Klik met de rechtermuisknop op het bestand waar je het geknipte bestand als nieuwe versie in wil plakken.

5. Klik in het Actiemenu op Plakken als versie.

Het geknipte bestand wordt als nieuwe versie bij het geselecteerde bestand geplakt. Dit is terug te zien in de Bestandsversies (6).