1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het bestand staat dat je wil downloaden.
  2. Dubbelklik met de linkermuisknop op het gewenste bestand.
    Er verschijnt een waarschuwing waarin word gemeld dat je op het punt staat om het bestand te downloaden en dat je Wijzigen moet kiezen als je een wijziging wilt aanbrengen.

3. (Optioneel): geef aan dat je de waarschuwing in het vervolg niet meer wil ontvangen bij het downloaden.
  4. Klik in de waarschuwing op Ok.

Het bestand wordt gedownload (5).

Meerdere bestanden downloaden

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan die je wil downloaden.
  2. Vink de gewenste bestanden aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte bestanden en klik in het Actiemenu op Exporteren.

De bestanden worden samengevoegd en als .zip-bestand gedownload (4).