1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de bestanden staan die je wil verwijderen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de bestanden aan die je wil verwijderen.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde bestanden en klik in het Actiemenu op Verwijderen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de documenten wil verwijderen.
  4. Klik in de melding op OK.
    De geselecteerde bestand(en) worden verwijderd.

LET OP!
Wanneer documenten de status Goedgekeurd of Definitief hebben dan mag je eerst de status van het document aanpassen. Dit doe je door met je rechtermuisknop op het document te klikken en te kiezen voor Status > Goedkeuren / Definitief ongedaan maken. Vervolgens kan je het document verwijderen.