1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de gewenste bestanden staan.
  2. Vink in het Documentoverzicht de bestanden aan die je wil markeren.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde bestanden en klik in Actiemenu op Markeren.

De geselecteerde bestanden worden blauw gemarkeerd in het Documentoverzicht en komen ook in je Werkbak terecht.

Markering opheffen

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de gewenste bestanden staan.
  2. Vink in het Documentoverzicht de bestanden aan waarvan je de markering wil opheffen.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde bestanden en klik in Actiemenu onder Markeren op Marking opheffen.

De markering wordt verwijderd van de geselecteerde bestanden.