Onder het Documentoverzicht vind je het Versiescherm. Hier vind je, naast de verschillende versies van het geselecteerde bestand, ook extra functionaliteit door met de rechtermuisknop op een versie te klikken:

1. Bekijken: download een kopie van de geselecteerde versie.
  2. Nieuw commentaar: plaats commentaar op de geselecteerde versie.
  3. Vrijgeven: geef de status Vrijgeven op de geselecteerde versie.
  4. Vrijgeven ongedaan maken: verwijder de status Vrijgeven van de geselecteerde versie.
  5. Afkeuren: geef de status Afkeuren op de geselecteerde versie.
  6. Afkeuren ongedaan maken: verwijder de status Afkeuren van de geslecteerde versie.
  7. Als tekening exporteren naar Snagstream: exporteer het bestand als tekening naar een Snagstream project (alleen mogelijk met PDF-bestanden).
  8. Versielink maken: maak een link naar de geselecteerde versie.
  9. Versie importeren onder: importeer een nieuwe versie onder de geselecteerde versie.
  10. Versie knippen: knip de geselecteerde versie (om onder of boven een andere versie te plakken).
  11. Versie boven plakken: plak de eerder geknipte versie boven de geselecteerde versie.
  12. Versie onder plakken: plak de eerder geknipte versie onder de geselecteerde versie.
  13. Versie verwijderen: verwijder de geselecteerde versie. 14. QR-code intrekken: verwijder een geplaatste QR-code.
  14. QR-code intrekken: verwijder een geplaatste QR-code.

Versiescherm tonen / verbergen

1. Klik bij de Speedbuttons op Versiescherm.
Het Versiescherm wordt getoond of verborgen (afhankelijk van de vorige status).