1. Klik met de rechtermuisknop op het gewenste contact of gebruiker en klik in het Actiemenu op Wijzigen.


    Er wordt een nieuw venster geopend. 
  2. Wijzig in het venster de gewenste informatie van het geselecteerde contact of gebruiker.
  3. Klik na het wijzigen linksonder op Opslaan.