1. Ga naar het startscherm van de App met het overzicht van alle toegevoegde gebruikers. 
  2. Druk op Gebruikers selecteren.


  3. Veeg met jouw vinger naar links op de gebruiker die je wil verwijderen totdat achter de gebruiker een rode knop met de tekst Delete verschijnt.
  4. Druk op de rode knop met de tekst Delete.

  5. Druk in het venster dat verschijnt op Ja om het geselecteerde profiel definitief te verwijderen.