1. Druk in de planning op de kaart die je wil verwijderen.


  2. Druk linksonder in het scherm op Verwijderen.


    Er wordt een melding geopend waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de wil verwijderen. 
  3. Druk in de melding op Verwijderen om de kaart definitief te verwijderen.