Zodra je bent ingelogd, kom je terecht in het overzicht van alle projecten. 

  1. Helemaal rechtsboven in het scherm zie je een icoon met drie sliders onder elkaar. Plaats je muiscursor op het icoon om het instellingen menu te openen. In dit menu vind je de onderstaande functionaliteit:
  2. Gebruikers: bekijk alle toegevoegde gebruikers in de omgeving of voeg nieuwe gebruikers toe. 
  3. Bedrijf: bekijk alle toegevoegde bedrijven in de omgeving of voeg een nieuw bedrijf toe. 
  4. Uitloggen: log uit met jouw Leanstream gebruikersaccount.