1. Klik in het instellingen menu op Gebruikers.


    Er wordt een nieuw scherm geopend waarin je een overzicht ziet van alle toegevoegde gebruikers in de omgeving. 
  2. Klik in de lijst met toegevoegde gebruikers op de gebruiker waarvan je de rol wil wijzigen.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gegevens van de geselecteerde gebruiker kan bekijken en wijzigen.
  3. Wijzig onder Rol de huidige rol van de geselecteerde gebruiker.

     
  4. Druk tenslotte rechtsonder in het venster op de knop Opslaan om de wijziging aan de rol op te slaan.