1. Klik in het instellingen menu op Gebruikers.


    Er wordt een nieuw scherm geopend waarin je een overzicht ziet van alle toegevoegde gebruikers in de omgeving.

  2. Klik in de lijst met toegevoegde gebruikers in de regel van de gebruiker die je wil verwijderen.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gegevens van de geselecteerde gebruiker kan bekijken en wijzigen. 

  3. Druk linksonder in het venster op Verwijderen om de geselecteerde gebruiker te verwijderen uit de omgeving.