1. Klik in het projecten overzicht bij het gewenste project op het tweede icoon.


    Er wordt een melding getoond waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je het geselecteerde project wil verwijderen.
  2. Klik in de melding op Verwijderen om het geselecteerde project definitief uit de huidige omgeving te verwijderen.