1. Klik in het projecten overzicht op het project waar je een bedrijf aan wil koppelen.

     
  2. Klik in de project werkbalk op Bedrijf koppelen.

     
  3. Selecteer uit de lijst van toegevoegde bedrijven het bedrijf dat je aan het project wil koppelen. 
  4. Klik op het vierkant achter het geselecteerde bedrijf om een kleur voor het bedrijf te kiezen. 
  5. Selecteer een kleur voor het bedrijf. 
  6. Klik op kleur kiezen.

     
  7. Klik op Toevoegen om het bedrijf te koppelen aan het project.

     
  8. Het bedrijf zal aan de rechterkant van het venster onder Gekoppelde bedrijven komen te staan. Klik op één van de gekoppelde bedrijven om de kleur ervan aan te passen.

     
  9. Klik op Volgende om door te gaan naar het volgende scherm.



  10. Selecteer aan de linkerkant van het nieuwe scherm aan welk van de gekoppelde bedrijven je gebruikers wil koppelen.

     
  11. Selecteer aan de rechterkant van het scherm welke gebruikers je aan het bedrijf wil koppelen zodat zij toegang krijgen tot het project. De gekoppelde gebruikers verschijnen onder het lege veld.

     
  12. Druk tenslotte rechtsonder in het venster op Sluiten om het proces af te ronden en het venster te sluiten.



Gekoppeld bedrijf ontkoppelen 

  1. Selecteer in het projecten overzicht het project waarbij je een gekoppeld bedrijf wil ontkoppelen.

     
  2. Klik in het project menu onder Gekoppelde bedrijven op de drie verticale punten achter het bedrijf dat je wil ontkoppelen. 
  3. Klik op Ontkoppelen.


    Er wordt een melding getoond waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je het gekoppelde bedrijf wil ontkoppelen. Als het bedrijf gekoppeld is aan een rij, zal deze koppeling ook worden verwijderd.
  4. Klik in de melding op Verwijderen om het bedrijf te ontkoppelen.



Gekoppeld bedrijf bewerken 

  1. Selecteer in het projecten overzicht het project waarbij je een gekoppeld bedrijf wil bewerken.


  2. Klik in het project menu onder Gekoppelde bedrijven op de drie verticale punten achter het bedrijf dat je wil bewerken. 
  3. Klik op Bewerken.


    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gegevens van het gekoppelde bedrijf kan bewerken.
  4. Klik op het vierkant achter het geselecteerde bedrijf om een kleur voor het bedrijf te kiezen. 
  5. Selecteer een kleur voor het bedrijf. 
  6. Klik op kleur kiezen.

     
  7. Klik onder het vierkant op Opslaan.

     
  8. Klik rechtsonder in het venster op Volgende
  9. Selecteer aan de rechterkant van het scherm welke gebruikers je aan het bedrijf wil koppelen zodat zij toegang krijgen tot het project. De gekoppelde gebruikers verschijnen onder het lege veld. 
  10. Verwijder eventueel reeds toegevoegde gebruikers door op het prullenbak-icoon achter de gebruiker te klikken.

     
  11. Druk tenslotte rechtsonder in het venster op Sluiten om het proces af te ronden en het venster te sluiten.