1. Klik in het instellingen menu op Bedrijf.


    Er wordt een overzicht getoond van alle toegevoegde bedrijven binnen de huidige omgeving.
  2. Klik in het overzicht op het bedrijf dat je wil verwijderen.


    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je de gegevens van het bedrijf kan aanpassen en gebruikers aan het bedrijf kan toevoegen.
  3. Klik rechtsonder in het venster op Verwijderen.



    Er wordt een melding getoond waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je het bedrijf wil verwijderen. 
  4. Klik in de melding op Verwijderen om het geselecteerde bedrijf te verwijderen.



LET OP! Gekoppelde bedrijven moeten eerst worden ontkoppeld van elk project voordat zij kunnen worden verwijderd.