1. Klik in het project menu onder Planningen op de drie verticale punten achter de planning die je wil verwijderen. 
  2. Klik op Verwijderen.


    Er wordt een melding getoond waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde planning wil verwijderen. Als dit de enige planning in het huidige project is, wordt het hele project verwijderd. 
  3. Klik in de melding op Verwijderen om de planning te verwijderen.