1. Druk onderaan de Navigatie op Opties.

     
  2. Druk bovenaan de Navigatie op Uitloggen.


    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet je dat je wil uitloggen. 
  3. Druk in de melding op Ja.


    Je wordt uitgelogd en de App keert terug naar het inlogscherm.