Op welke besturingssystemen werkt de app?

Onze voorkeur heeft iOS, maar Android werkt ook goed!

Veel mensen maken gebruik van onze software en doen dat op verschillende apparaten. We vinden het dan ook niet zo gek dat we regelmatig de vraag krijgen waarom we adviseren om onze streams op iOS te gebruiken. Dat komt vooral doordat de match tussen onze oplossingen en het exclusieve karakter van Apple beter is dan die met Android. Toch hoeven de Android-gebruikers niet te treuren, want daarop werkt onze software ook. Wel hebben we het idee dat de manier waarop iOS is gebouwd zich beter leent voor het gebruik van onze oplossingen. Voor beide besturingssystemen zetten we ons in en optimaliseren we de boel continu.

Zorg er trouwens voor dat je altijd met de laatste versie van je besturingssysteem werkt. Voor iOS is dat 17 en voor Android is dit versie 14.