Prostream - Update Week 1

Release #24

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Zoeken en filteren in Prostream

Je kunt nu zoekopdrachten invoeren in de zoekbalk. Hierbij zijn ook recente zoekopdrachten direct zichtbaar en voer je op die manier een zoekopdracht snel nog een keer uit. De top 10 resultaten worden ook direct getoond. Wil je meer resultaten? Druk dan op enter. Je ziet dan maximaal 10.000 resultaten, waarin je ook filters kunt toepassen om de zoekopdracht te verfijnen.

Als je regelmatig dezelfde zoekopdracht uitvoert, kun je deze opslaan. Je vindt ze dan weer terug in de zoekbalk. Voor iedere gebruiker zijn de resultaten afhankelijk van de rechten om documenten wel of niet in te kunnen zien.

In aankomende releases worden zowel het zoeken en filteren op metadata als het instellen van notificaties toegevoegd.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Project links

Met de nieuwe update van Prostream is het nu mogelijk om een link naar een project toe te voegen aan de mappenstructuur. Dit kan zowel in projecten als in de organisatie, wat snelle navigatie tussen verschillende projecten mogelijk maakt.