Prostream Update - week 11

Release #33

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

12Build integratie

Met de Prostream - 12Build integratie deel je documenten veilig vanuit Prostream met 12Build. Hierdoor voorkom je dubbel werk en verwarring.

Configuratie

Beheerders moeten dingen doen om de 12Build-plugin te activeren:

1. Integreer eerst jouw organisatie met 12Build door middel van de API-sleutel en jouw e-mailadres;
  2. Geef vervolgens per project aan welke 12Build-projecten toegang hebben tot de documenten.

Lees de uitgebreide uitleg hier.

Delen

Het 12Build-icoontje geeft aan of een bestand gedeeld is. Kies bij het delen van een bestand in welk project het bestand moet komen en binnen welke projectfase het bestand in 12Build geüpload moet worden.

Screenshot 2023-03-13 at 14.39.57.png

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Notificaties

Prostream maakt het mogelijk om persoonlijke notificaties te ontvangen over wijzigingen in documenten, zoals:

• nieuwe documenten
  • aangepaste documenten
  • documenten met een specifieke status
  • documenten met van een specifiek kenmerk
  • etc.

Om een notificatie in te stellen, maak je een zoekopdracht aan. Hierna kies je wanneer en hoe laat je e-mails wil ontvangen over nieuwe updates binnen deze zoekopdrachten.

Doel notificaties

Notificaties laten alleen zien welke wijzigingen er zijn aangebracht. De mail bevat een link naar de opgeslagen zoekopdracht, en wanneer je de link opent, zie je het meest actuele zoekresultaat. Als er bijvoorbeeld documenten zijn toegevoegd nadat de mail is verzonden, zie je deze wel wanneer je de link opent.

Frequentie en interval

Hoe vaak notificatie-mails verstuurd worden hoeft niet overeen te komen met de interval die ingesteld is binnen de zoekopdracht. Bijvoorbeeld: je kunt dagelijks een notificatie ontvangen voor alle nieuwe bestanden die in het afgelopen jaar zijn geüpload. Prostream biedt hierin alle vrijheid om zelf keuzes te maken.

Zoekopdracht delen

Het is niet mogelijk om notificaties in te stellen voor andere gebruikers. Wel kun je de link naar de zoekopdracht met iemand anders delen, zodat zij zelf de notificaties kunnen instellen.

Screenshot 2023-03-07 at 16.11.26.png

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Zoekbalk

Onbedoeld waren de zoekbalken op verschillende plekken binnen Prostream verdwenen. Deze zijn weer terug. Daarnaast kun je nu in alle overzichten in Prostream zoeken, waardoor informatie sneller terug te vinden is.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Uploadscherm voortaan altijd zichtbaar

Bij het uploaden van nieuwe versies was niet altijd het uploadscherm zichtbaar, dat is nu wel zo. Hierdoor zijn er in bepaalde gevallen minder stappen nodig om bijvoorbeeld metadata te bewerken.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-10-53-png

Uploaden van bestanden

Bij het uploaden van meerdere bestanden waren er meerdere bugs die voor onduidelijkheid zorgden. Dit zijn nu opgelost, waardoor het uploaden van bestanden weer werkt zoals bedoeld is.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-10-53-png

Downloadnaam versie

Bij het downloaden van een versie werd de documentnaam gebruikt. Dit is aangepast zodat de naam van de versie nu altijd wordt gebruikt bij het downloaden.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Vertalingen

Op diverse plekken zijn vertalingen toegevoegd en bestaande vertalingen verbeterd.