Prostream - Update Week 5

Release #28

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png
Selecteren van meerdere bestanden

Het is nu mogelijk om met de shift-knop meerdere rijen tegelijk te selecteren in de Prostream-tabellen. Hierdoor kunnen onder andere documenten en gebruikers sneller worden geselecteerd.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Verwijderen van opgeslagen zoekopdrachten

Opgeslagen zoekopdrachten kunnen nu ook verwijderd worden. Achter elke opgeslagen zoekopdracht zie je drie puntjes, als je daarop klikt zie je de optie om de zoekopdracht te verwijderen.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Onderwerp bij het delen van bestanden

Pas het onderwerp van de mail aan bij het delen van bestanden. Voorheen kreeg elke e-mail hetzelfde onderwerp, waardoor het terugvinden van een specifiek bericht lastig kon zijn. Door dat de verstuurder van een link dit onderwerp kan aanpassen, vind jij de e-mail makkelijker terug!

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-10-53-png

Uitbreiding van bestandstype voor slimme mappen

Voortaan kunnen ook .rvt en .nwd-bestanden geselecteerd worden bij het aanmaken van een slimme map.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Projectlinks

Projecten konden tijdelijk niet meer gelinkt worden aan organisatiemappen. Deze optie is nu weer terug in het menu van de mappen op organisatieniveau.