Prostream Update - Week 9

Release #31

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Filteren

Overzichten van documenten, projecten en gebruikers binnen Prostream zijn vanaf nu voorzien van uitgebreide filter-mogelijkheden. Filters kunnen ook worden gecombineerd of gereset. Prostream toont alleen de resultaten die voldoen aan jouw filter. 

Als je weggaat bij het overzicht waar je filters hebt gebruikt, en later weer terugkomt, blijft jouw filter actief tot je deze zelf weer verwijdert. Zo kan je van scherm wisselen binnen Prostream, zonder dat je steeds je filtering opnieuw hoeft in te stellen. 

Belangrijk: Je kunt nog niet filteren op de verantwoordelijken binnen 
Taken of op Rol in het Gebruikersoverzicht. Dit is bekend.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

Documenttaken

Documentgerelateerde taken hebben een grote update gekregen. Onder Documenten zie je nu een tabblad Taken, waar alle document-gerelateerde taken zichtbaar zijn. Daarnaast kun je hier nu direct taken aanmaken waar een of meerdere documenten aan gekoppeld zijn. Selecteer een document en klik op Maak een documenttaak aan. De geselecteerde documenten worden dan direct aan een taak gekoppeld, waar je ook een actie aan kunt koppelen. Momenteel zijn er voorgedefinieerde acties beschikbaar, namelijk:

  • Ter upload
  • Ter beoordeling
  • Ter goedkeuring
  • Ter informatie
  • Op verzoek
  • Informatieaanvraag
  • Commentaar verwerken
  • Andere

Bij het opslaan krijgt de verantwoordelijke die aan de taak wordt toegevoegd een e-mail waarin de gekozen actie wordt genoemd.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-05-09-png

E-mailmeldingen instellen

Het is mogelijk nu de e-mails die vanuit Prostream verstuurd worden te beheren. Je kunt nu zelf instellen of je e-mails wil ontvangen als je bijvoorbeeld toegevoegd bent aan een project, genoemd bent in een commentaar of toegewezen bent aan een taak. Dit doe je eenvoudig vanuit de link onderaan de eerder verstuurde e-mails.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Filteren

Voor alle documenten kun je nu ook het bestandstype zien en hierop filteren.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

QR-code zichtbaar voor eerdere versies

Als een oudere documentversie een QR-code gestempeld heeft, maar de huidige versie niet, dan is dat nu zichtbaar in Documenten. De QR-code is in dat geval lichter van kleur.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Bestanden delen met groepen

Vanaf nu is het ook mogelijk bestanden te delen met groepen. Wanneer een gebruiker van meerdere groepen lid is, of lid is van een groep en los geselecteerd wordt, dan ontvangt deze gebruiker altijd maar één bericht.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-28-17-png

Versienummer

Het versienummer van een document wordt voortaan getoond onder #. Hierdoor is de kolom smaller dan voorheen, waardoor er meer informatie op het scherm zichtbaar is.

Scherm­afbeelding 2023-02-23 om 14-10-53-png

Bug in de naam van verwachte documenten

Bij het aanmaken van verwachte documenten werd initieel een verkeerde naam getoond. Dit hebben we opgelost, waardoor verwachte documenten nu direct de juiste naam hebben.