Hoe maak ik taken aan en wat kan ik er allemaal mee?

Bekijk hoe je taken aanmaakt, documenten toevoegt en de status ervan bekijkt.

In Prostream is het mogelijk om taken klaar te zetten voor jouw collega's. Dat doe je simpel door in het project van jouw voorkeur op de knop Nieuwe taak te klikken. Daar voer je vervolgens een omschrijving in en hang je er een deadline aan. De uitvoerder ziet welke taken er nog open staan en kan aangeven dat hij ermee bezig is of dat de taak afgerond is. De persoon die het overzicht moet houden, ziet in zijn eigen omgeving (al dan niet door te filteren) in één oogopslag hoe het met alle openstaande taken gaat.

Voeg een document toe aan een taak als bijlage of deliverable door binnen het project een document te selecteren en in het rechtermenu te kiezen voor Gekoppelde taken