Hoe plaats ik annotaties op een document in Prostream?

Met annotaties in Prostream maak je aantekeningen direct op bestanden.

In Prostream is het mogelijk om direct annotaties te maken op bestanden. Dat doe je door het bestand in kwestie te selecteren op het oogje te klikken. Vervolgens heb je de mogelijkheid om direct commentaren in het bestand te plaatsen, zelf iets te tekenen, handtekeningen toe te voegen en nog veel meer.

Ga naar Hoe stel ik een metadata set samen op Prostream?

Wil je meer weten over documenten in Prostream? Bekijk dan meer support-artikelen.