1. Help Center
  2. Prostream
  3. Hoe begin ik met Prostream?

Stap 6 - Hoe synchroniseer ik bestanden vanaf mijn lokale computer?

De Prostream Sync synchroniseert meerdere organisatie en/of projectmappen. Bij het configureren van Prostream Sync geeft je aan welke organisatiemappen of projecten naar welke lokale map of mappen gesynchroniseerd moeten worden.

Je hoeft Prostream Sync slechts eenmalig te installeren om vanaf dan lokaal te kunnen synchroniseren. Hoe je de Sync gebruikt kan je bekijken in de onderstaande video.

Ga naar Stap 7 - Hoe stel ik een metadata set samen op Prostream?

Wil je meer weten over de Prostream Synch. Bekijk dan dit artikel.

Let op: het is niet mogelijk om de Prostream Synch te gebruiken wanneer je op je lokale computer al een synchronisatie programma zoals Google Drive of OneDrive gebruikt.

Synchronisatie programma's werken meestal door het maken van een virtueel bestand op uw computer. Het verandert het bestandspad van het bestand dat voorheen lokaal stond, naar een verbinding met de virtuele drive. Wanneer Prostream probeert te synchroniseren met een lokaal bestand, bestaat dat pad niet meer en kan het niet synchroniseren of het zal het virtuele pad volgen dat het andere synchronisatie programma heeft gemaakt. Dit kan ertoe leiden dat wanneer de Prostream Sync het pad gebruikt er andere mappen en bestanden synchroniseert worden dan de bedoeling was.