Waar vind ik de help-functie binnen Prostream?

Heb je een vraag over Prostream? Kies dan voor het vraagtekentje rechts bovenin jouw scherm.

Scherm­afbeelding 2023-01-10 om 15.04.13Als je inlogt in Prostream, zie je rechts bovenin een vraagtekentje staan. Klik hier om het Resource Center te openen.

In het Resource Center vind je meer informatie over Prostream Sync.

Als je ideeën of verbeter punten hebt, kun je deze aan ons doorgeven via Hoe kunnen wij verbeteren?. Antwoorden op meest gestelde vragen vind je terug in ons Help Center. Wil je direct contact met ons? Klik dan op een van de icoontjes.