Waar vind ik de help-functie binnen Prostream?

Wanneer je vragen hebt over Prostream dan kan je linksboven in je scherm op het vraagteken.

In het Resource Center venster kan je klikken op Prostream Synch, als je hier gebruik van wil maken of wanneer je hier vragen over hebt.

Heb je een verbeterpunt voor ons klik dan op Hoe kunnen wij verbeteren?. Voor al je andere vragen kan je klikken op Help Center. Wil je direct contact met ons? Klik dan op een van de icoontjes.