Wat is pannen in de BIM-viewer van Prostream?

Door te pannen verschuif je de plaats van het beeld zonder de vergroting te veranderen.

Eenvoudig je 3D-beeld verplaatsen met Pannen

Door te pannen verschuif je de plaats van het beeld zonder de vergroting te veranderen. Vergelijk het met het van links naar rechts bewegen van het beeld voor de lens van een camera. Gebruik Pannen om het beeld in het grafisch venster te verplaatsen in een richting die evenwijdig is aan je scherm.

Klik op het pan-symbool (het handje). De cursor verandert in de pan cursor. Gebruik de pijlcursor om de weergave in het grafisch venster te verslepen. Zo kun je met de pijltoetsen vooruit en achteruit en/of draaien.