Wat betekent de functie 'Pannen' in de BIM-viewer van Prostream?

Eenvoudig je 3D-beeld verplaatsen met Pannen

De BIM-viewer van Prostream bevat diverse handige tools om 3D-modellen te bekijken en te controleren. Hieronder lichten we kort de functie Pannen toe.

Door te pannen verschuif je de plaats van het beeld zonder de vergroting te veranderen. Vergelijk het met het van links naar rechts bewegen van het beeld voor de lens van een camera. Gebruik de opdracht Pannen om het beeld in het grafisch venster te verplaatsen in een richting die evenwijdig is aan je scherm.

Klik op het PAN-symbool (het handje). De cursor verandert in de pan cursor. Gebruik de pijlcursor om de weergave in het grafisch venster te verslepen. Zo kun je met de pijltoetsen vooruit en achteruit en/of draaien.