Wat vind ik in het linkermenu in Prostream?

Via het linkermenu in Prostream krijg je snel toegang tot verschillende modules.

1. Scherm­afbeelding 2023-07-28 om 09.51.23Mijn taken: Hier vind je een overzicht van alle taken die aan jou zijn toegewezen.
  2. Mijn projecten: hier vind je alle projecten waar jij aan deelneemt.
  3. Berichten: hier vind je alle berichten die binnen het project of de organisatie naar jou zijn verzonden.
  4. Projecten: hier vind je alle projecten van jouw organisatie.
  5. Objecten: alle objecten voor kwaliteitscontroles.
  6. Sjablonen
    1. Metadata: hier vind je alle metadata-sjablonen voor bestanden in jouw organisatie.
    2. Kwaliteitscontrole: hier vind je alle standaard checklisten voor jouw organisatie.
  7. Toegang: beheer wie toegang heeft tot welke mappen binnen de organisatie.
  8. Instellingen
    1. Organisatie: pas hier de organisatienaam aan.
    2. Licentie: pas hier de bedrijfslicentie aan.
    3. Integraties: bekijk en beheer de huidige integraties.
    4. Beveiliging: kies hier of SSO verplicht is of niet voor jouw organisatie.
  9. Collega's
    1. Gebruikers: beheer individuele gebruikers.
    2. Groepen: beheer de verschillende gebruikersgroepen.

Welke functies je precies ziet in het menu, is afhankelijk van jouw rechten binnen de organisatie of het project.