Wat houdt 'Gebruikers en groepen' in Prostream in?

Gebruikers en groepen 

Via Mijn Overzicht - Beheer kun je Gebruikers en groepen selecteren. Hier zie je:


Gebruikers

Een overzicht van welke gebruikers aan Prostream zijn toegevoegd. Je kunt via deze module nieuwe gebruikers toevoegen, rollen wijzigen, gebruikers aan projecten toevoegen en gebruikers activeren en deactiveren


Groepen
Ook vind je in deze module een overzicht van groepen. Een groep bestaat uit meerdere personen die je zelf kunt selecteren. Je kunt hier nieuwe groepen aanmaken, gebruikers toevoegen aan - en verwijderen uit - een groep, rollen van groepsleden aanpassen en meer.