Wat zijn de quality results binnen projecten in Prostream?

Resultaten kwaliteitscontrole Prostream

Wanneer je een project selecteert zie je links in de menubalk een envelop-icoontje verschijnen. Dit is het icoontje van je Quality Results (kwaliteitscontrole). Klik je hierop, dan verschijnt een overzicht van alle formulieren en snags die behoren bij het project.

In het overzicht zie je per item de naam, het type (formulier of snag), aanmaakdatum, gemaakt door (niet verplicht om naam toe te voegen), bij welke taak dit hoort (niet verplicht om in te voeren) en op welke gecontroleerde tekening/plattegrond het formulier of de snag van toepassing is.

NB. Bij Plattegronden zie je de plattegronden terug waar de formulieren en snags op van toepassing zijn. Je kunt deze dus direct controleren.