1. Help Center
  2. Snagstream
  3. Snags & formulieren op de website

Hoe exporteer ik Snags of formulieren op de Snagstream website in een rapportage?

Snags/formulieren exporteren

1. Selecteer in het overzicht de Snags/ formulieren die je wil exporteren of druk op het bovenste vakje om alle Snags/formulieren te selecteren.
  2. Klik boven het overzicht op Exporteren.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je drie opties hebt m.b.t. het exporteren

Snags/formulieren exporteren als rapportage via sjabloon

1. Klik bij de eerste keuzelijst op Rapportage via sjabloon.

2. Klik bij de eerste keuzelijst op Snag- Als formulier, Snagrapportage, Snagrapportage- Een grote foto per Snag of Snagrapportage zonder foto's.

3. Selecteer tenslotte of je de rapportage als een Word of PDF-bestand wil exporteren.

4. Klik rechtsonder in het venster op Bevestigen.
    De download van de rapportage wordt na het genereren automatisch gestart.

5. Wordt de rapportage niet automatisch gedownload? Druk dan rechtsonder in het venster op Downloaden.

Snags/formulieren exporteren als Excel bestand

1. Klik bij de eerste keuzelijst op Excel.

2. Klik rechtsonder in het venster op Bevestigen.
    De download van de rapportage wordt na het genereren automatisch gestart.

3. Wordt de rapportage niet automatisch gedownload? Druk dan rechtsonder in het venster op Downloaden.

Snags/formulieren exporteren als Media archief

1. Klik bij de eerste keuzelijst op Media archief.

2. Klik rechtsonder in het venster op Bevestigen.
    De download van de rapportage wordt na het genereren automatisch gestart.

3. Wordt de rapportage niet automatisch gedownload? Druk dan rechtsonder in het venster op Downloaden.

Let op: Wil je graag het bedrijfslogo toegevoegd hebben op de rapportage? Neem dan contact op met Support.