1. Help Center
  2. Snagstream
  3. Snags & formulieren op de website

Hoe kan ik snags of formulieren vergrendelen op de Snagstream website?

Snags/formulieren vergrendelen

1. Vergrendelde Snags/formulieren worden aangegeven met een gesloten slot-icoon achter het selectievak. Zij kunnen niet meer worden gewijzigd totdat zij weer zijn ontgrendeld.

2. Selecteer in het overzicht de Snags/ formulieren die je wil vergrendelen of druk op het bovenste vakje om alle items te selecteren.

3. Klik boven het overzicht op Vergrendelen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde Snags/formulieren wil vergrendelen.
  4. Klik in de melding op Ok.