1. Help Center
  2. Snagstream
  3. Snags & formulieren op de website

Hoe koppel ik Snags aan een formulier?

Snag koppelen aan een formulier

1. Klik na het selecteren van het gewenste project onder de naam van het project op Formulieren
  2. Klik in het overzicht op het formulier dat je wil openen.
    Het geselecteerde formulier wordt geopend.
  3. Klik achter een vraag in het formulier op het Snag-icoon.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je een Snag kan koppelen aan het formulier.

4. Selecteer de Snag(s) die je aan het formulier wil koppelen

5. Klik rechtsonder in het Snag(s) venster op Bevestigen
  6. Klik rechtsonder in het venster van het geopende formulier op Opslaan.
    De geselecteerde Snag(s) zijn toegevoegd aan het formulier.