Hoe log ik op de Docstream app in met mijn Docstream account?

Inloggen met jouw Docstream account

Nadat je de Docstream App hebt geopend, kan je met jouw Docstream account inloggen op de gewenste omgeving. Dit doe je als volgt:

1. Vul de omgeving in waar je in gaat werken. Dit is <omgeving>.docstream.nl.
  2. Vul de gebruikersnaam en het wachtwoord in dat je hebt aangemaakt in stap 1.1 Activeren van jouw Docstream account
  3. Selecteer of je jouw inloggegevens wil onthouden zodat je deze de volgende keer dat je de App opent niet meer hoeft in te vullen.
  4. Klik na het invullen van de inloggegevens op de knop met de tekst log in.