Hoe maak ik gebruik van het beheer van rondetypes op de Snagstream website?

Beheer - Rondetypes

1. Klik onder het Beheer tabje op Rondetypes.
    Je ziet in het overzicht een lijst van alle rondetypes binnen de huidige omgeving.

Nieuwe rondetype toevoegen

1. Klik boven het overzicht op Nieuw rondetype.

Er wordt een nieuw venster geopend.
  2. Vul de Naam van het nieuwe rondetype in.
  3. Klik op Opslaan.

Rondetype bewerken

1. Klik in het overzicht op het rondetype die je wil bewerken.

2. Klik na het bewerken op Opslaan.

Rondetypes verwijderen

Wanneer je een rondetype niet kunt archiveren of verwijderen, is dit waarschijnlijk omdat het nog wordt gebruikt binnen een (gearchiveerd) project.

1. Selecteer in het overzicht de rondetypes die je wil verwijderen of klik op het bovenste vakje om alle rondetypes te selecteren.
  2. Klik boven het overzicht op Verwijderen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde rondetypes wil verwijderen.
  3. Klik in de melding op Ok.