Hoe maak ik gebruik van het beheer van type en label op de Snagstream website?

Beheer - Type/label

1. Klik onder het Beheer tabje op Type/ Label.
    Je ziet in het overzicht een lijst van alle types binnen de huidige omgeving.

Nieuw type toevoegen

1. Klik boven het overzicht op Nieuw type.
    Er wordt een nieuw venster geopend.

2. Vul de Naam van het nieuwe type in.

3. Klik rechtsonder op Opslaan.

Types bewerken

1. Klik in het overzicht op het type die je wil bewerken.
    Er wordt een nieuw venster geopend waarin je het geselecteerde type kan bewerken.

2. Klik na het bewerken van het type op Opslaan.

Types verwijderen

1. Selecteer in het overzicht de types die je wil verwijderen of klik op het bovenste vakje om alle types te selecteren.

2. Klik boven het overzicht op Verwijderen.
    Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de geselecteerde types wil verwijderen.

3. Klik in de melding op Ok.

Nieuw label toevoegen

Labels worden per type ingedeeld. Selecteer een type om te zien welke labels er beschikbaar zijn of een nieuw label toe te voegen aan de lijst.

1. Klik in het overzicht op het type waar je een nieuw label aan wil toevoegen.

Het geselecteerde type wordt geopend.

2. Klik onder de naam van het type op Labels.

Het Labels venster wordt geopend. Hier vind je een lijst met alle labels die bij het geselecteerde type horen.

3. Klik onder Labels toevoegen/verwijderen op Nieuw Label.

Er wordt een nieuw venster geopend.

4. Geef het nieuwe label een Naam.

5. Klik rechtsonder op Ok.
  6. Klik in het Labels venster op Ok.
  7. Klik in het Type wijzigen venster op Opslaan.

Labels bewerken

1. Klik in het overzicht op het type waarvan je een label wil bewerken.
    Het geselecteerde type wordt geopend.

2. Klik onder de naam van het type op Labels.
    Het Labels venster wordt geopend.

3. Klik op het potlood icoon achter het label dat je wil bewerken.

4. Pas de label aan zoals gewenst en druk op Enter.

5. Klik in het Labels venster op Ok.

6. Klik in het Type wijzigen venster op Opslaan.

Labels verwijderen

1. Klik in het overzicht op het type waarvan je een label wil verwijderen.
      Het geselecteerde type wordt geopend.

2. Klik onder de naam van het type op Labels.
      Het Labels venster wordt geopend.

3. Klik op het kruis icoon achter het label dat je wil verwijderen.

4. Klik in het Labels venster op Ok.

5. Klik in het Type wijzigen venster op Opslaan.