Hoe open ik items en hoe pas ik ze aan?

Items openen en/of aanpassen

1. Kies in het content menu of je een Snag of een formulier wil openen.
  2. Selecteer uit de lijst welke Snag of formulier je wil openen.
  3. De informatiepagina van de Snag wordt nu geopend aan de rechterkant van het scherm. Hier kan je alle bijbehorende informatie van het Item bekijken,  en/of indien nodig aanpassen.
  4. Druk tenslotte rechtsboven op Opslaan om alle wijzigingen aan het Item op te slaan.