Hoe pas ik een item uit Favorieten toe op een tekening in Snagstream?

Item uit Favorieten toepassen op een tekening

1. Druk op de drie puntjes rechtsboven in je scherm en kies voor de optie Favoriet toepassen om een item uit jouw Favorieten te laden.
  2. Selecteer uit de lijst van jouw Favorieten het item dat je wil toepassen. De gegevens van het item worden automatisch ingeladen en toegepast.
  3. Druk tenslotte rechtsboven op Opslaan om het Item op te slaan.