Hoe verwijder ik Documenten?

Documenten verwijderen

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de documenten staan die je wil verwijderen.
  2. Vink in het Documentoverzicht de documenten aan die je wil verwijderen.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde documenten en klik in het Actiemenu op Verwijderen.

Er verschijnt een melding waarin wordt gevraagd of je zeker weet dat je de documenten wil verwijderen.
  4. Klik in de melding op OK.
    De geselecteerde document(en) worden verwijderd.

Het kan zo zijn dat je geen documenten mag verwijderen, hier krijg je dan een melding van. Als gebruiker zie je niet de Prullenbak, alleen de beheerder van Docstream heeft toegang tot de Prullenbak.

LET OP! Wanneer een document de status
Goedgekeurd of Definitief heeft dan zal deze eerst moeten worden opgeheven voordat het document verwijderd kan worden.