1. Help Center
  2. Snagstream
  3. Partners, onderaannemers en leveranciers

Hoe werk ik als partner, leverancier of onderaannemer met Snagstream?

Wat is Snagstream?

Snagstream is hét digitale gereedschap voor de moderne ondernemer. Met Snagstream worden keuringen, opnames en opleveringen digitaal uitgevoerd, vastgelegd en toegewezen aan de verantwoordelijke partij; co-maker, onderaannemer en/of leverancier.

Wat betekent dit voor derden?

Alle herstel-, opname-, en/of opleverpunten worden door de uitvoerder en/of opzichter digitaal gecontroleerd, vastgelegd en toegewezen. Dit betekent dat jij als co-maker, onderaannemer en/of leverancier tweemaal-daags (om 6.30 en 13.00 uur) automatisch een notificatie ontvangt met de punten die moeten worden opgepakt. Tevens kunnen deze punten visueel inzichtelijk gemaakt worden middels de Snagstream App voor Apple en Android of de Snagstream website.

Hoe kunnen punten inzichtelijk worden gemaakt en gereed worden gemeld?

Visueel inzichtelijk maken van de punten en het geven van terugkoppeling kan op drie manieren:

Optie 1: Via de iOS (Apple) of Android App op jouw tablet en/of smartphone

1. Download de App in de App Store of Google Play Store.
  2. Start de App en log in met jouw Snagstream e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik op Items om de punten die aan jou zijn toegewezen te bekijken.
  4. Gebruik voor het terugkoppelen van punten de velden Status, Feedback en eventueel Media voor het maken of toevoegen van een foto.
  5. Na het invullen van alle gegevens klik je rechtsboven in het scherm op Opslaan.

Optie 2: Via de website op jouw computer, laptop, tablet of smartphone

1. Start jouw browser (Google Chrome, Microsoft Edge, Mozilla Firefox of Safari).

2. Ga naar de website https://[omgeving]. snagstream.nl/ en log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.

3. Klik op Snags om de punten die aan jou zijn toegewezen te bekijken.

4. Voor het terugkoppelen van punten gebruik je de velden Status en Feedback

Status: Wanneer je een punt hebt opgelost, gebruik je de status Ter goedkeuring. Wanneer een punt onduidelijk is, gebruik je de status Feedback gewenst

Feedback (optioneel): Wanneer je een punt hebt opgelost of feedback wil vragen, kunnen opmerkingen en/of vragen worden genoteerd in het tekstveld Feedback

5. Klik na het invullen van alle gegevens op Opslaan.

Optie 3: Op papier via de geëxporteerde rapportage

1. Start jouw browser (Google Chrome, Internet Explorer 11 of hoger, Mozilla Firefox of Safari).
  2. Ga naar de website https://[omgeving]. snagstream.nl/ en log in met jouw e-mailadres en wachtwoord.
  3. Klik op Snags om de punten die aan jou zijn toegewezen te bekijken.
  4. Klik op de kolommen om de Snags te filteren en selecteer aan de linkerkant de gewenste Snags.
  5. Klik op Exporteren om een Excel, Word of PDF-document te genereren met daarin de gefilterde Snags.

Het bestand kan je vervolgens uitprinten en meenemen naar de bouwplaats.