Hoe download ik één document?

Eén document downloaden

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin het document staat dat je wil downloaden.
  2. Dubbelklik met de linkermuisknop op het gewenste document.
    Er verschijnt een waarschuwing waarin word gemeld dat je op het punt staat om het document te downloaden en dat je Wijzigen moet kiezen als je een wijziging wilt aanbrengen.

3. (Optioneel): geef aan dat je de waarschuwing in het vervolg niet meer wil ontvangen bij het downloaden.
  4. Klik in de waarschuwing op Ok.

Het document wordt gedownload (5).

Meerdere documenten downloaden

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de documenten staan die je wil downloaden.
  2. Vink de gewenste documenten aan.
  3. Klik met de rechtermuisknop op één van de aangevinkte documenten en klik in het Actiemenu op Exporteren.

De documenten worden samengevoegd en als .zip-bestand gedownload (4).