Hoe koppel ik Prostream met 12Build?

Deel eenvoudig documenten vanuit Prostream met 12Build.

Dankzij de integratie met 12Build voorkom je veel dubbel werk en frustraties.

De organisatie moet eerst eenmalig verbonden worden met 12Build.

1. Ga naar de Instellingen van jouw organisatie.
  2. Klik op het tabblad Integraties en klik op Integratie toevoegen.
  3. Vul de naam in, kies de applicatie 12Build. Vul jouw 12Build-gebruikersnaam in en de API-key. De API-key vind je in 12Build.
  4. Klik op Opslaan.

Vervolgens kies je per project of deze geïntegreerd moeten worden met 12Build. Om dit te doen, ga je eerst naar het desbetreffende project.

1. Ga in het project naar Instellingen en klik op het tabblad Connecties
  2. Hier zie je de integraties van jouw organisatie. Klik op de drie puntjes links van de integratie en klik op Bewerken
  3. In het scherm kun je vervolgens het 12Build-project toevoegen waar jouw bestanden moeten komen te staan. Klik op Opslaan