Hoe kan ik een tekeningen- of documentenlijst maken?

Je maakt snel een tekeningenlijst of documentenlijst met Prostream door gebruikt te maken van de uitgebreide zoekfunctionaliteit.

Uitgebreid zoeken

Na het invoeren van een zoekopdracht, druk je op enter om een meer uitgebreide zoekopdracht uit te voeren. Nu zie je alle documenten (tot 10.000 resultaten) die aan de zoekopdracht voldoen in een nieuw scherm. Vervolgens kun je hier:

• documenten openen;
  • overzichten maken;
  • de zoekopdracht verfijnen door middel van filters.

Zoekresultaten exporteren als CSV, documenten- of tekeningenlijst

Het is mogelijk om (een selectie van) de gegenereerde zoekresultaten te exporteren als CSV-bestand. Hiermee maak je een tekeningen- of documentenlijst. Selecteer de bestanden die je wilt exporteren en druk vervolgens op Exporteren. Het CSV-bestand wordt dan direct gedownload.

Zoekresultaten exporteren