Hoe kan ik in- en uitzoomen in de BIM-viewer van Prostream?

Wil je jouw 3D-model in- of uitzoomen?

Dat kan natuurlijk! Met de Zoom-functie in de BIM-viewer van Prostream. Selecteer het Zoom-icoontje (pijl) en selecteer in het model het gedeelte dat je wilt in- of uitzoomen. Dubbelklik en voila!

Gebruik anders de pijlcursor om te klikken en het beeld naar de gewenste schaal te slepen. Naar beneden slepen vergroot de schaal van het beeld; naar boven slepen verkleint de schaal. Laat de muisknop los wanneer het beeld de gewenste vergroting heeft. De zoomopdracht blijft actief tot u een andere opdracht selecteert.