Hoe kan ik in- en uitzoomen in de BIM-viewer van Prostream?

Hiervoor gebruik je de zoomfunctie in de BIM-viewer van Prostream.

Selecteer het zoom-icoontje (de pijl) en selecteer in het model het gedeelte dat je wilt in- of uitzoomen. Dubbelklik en voila!

Ook kun je de pijlcursor gebruiken om te klikken en het beeld naar de gewenste schaal te slepen. Naar beneden slepen vergroot de schaal van het beeld; naar boven slepen verkleint de schaal. Laat de muisknop los wanneer het beeld de gewenste vergroting heeft. De zoom-opdracht blijft actief tot je een andere opdracht selecteert.