Hoe kopieer ik rondes op de Snagstream website?

Het is nu mogelijk om complete rondes te kopiëren in Snagstream. Zo kan je een template ronde aanmaken met bestaande items en deze kopiëren zodat je nog meer tijd kan besparen.

Hoe kopieer ik een ronde?

Wanneer je bent ingelogd in Snagstream kies je het project waarin de ronde staat die je wilt kopiëren.

Controleer voordat je de ronde kopieert of je zeker weet dat je ook alle Snags en Formulieren die in de ronde staan wil kopiëren. Alle ingevulde data wordt namelijk overgenomen bij het kopiëren.

Selecteer vervolgens de ronde door er op te klikken. In het scherm krijg je de optie Dupliceren te zien, het aanklikken van deze optie zorgt ervoor dat de ronde gekopieerd gaat worden.

Door het klikken op Dupliceren wordt er een complete kopie van deze ronde aangemaakt met dezelfde benaming als de geselecteerde ronde. De toevoeging (1) geeft aan dat dit de gekopieerde ronde is. Na het afsluiten van het Ronde scherm kan je vervolgens op de nieuw aangemaakte ronde klikken en de naam eventueel aanpassen.