Hoe maak ik een taakcategorie aan in Prostream?

Met taakcategorieën creëer je een nog beter overzicht van jouw verschillende taken.

Taakcategorieën maak je aan op twee verschillende niveaus: organisatie- of projectniveau. De categorieën die je aanmaakt op organisatieniveau zie je ook terug in de projecten van jouw organisatie.

Om een nieuwe categorie aan te maken, ga je in het linkermenu onder Sjablonen naar Taken.

1. Selecteer eerst het taaktype waarvoor je een categorie wil aanmaken.
  2. Voeg de categorie(ën) toe.
  3. Klik op Opslaan en sluiten.