Hoe maak ik gebruik van het Dashboard?

Dashboard

Als je eenmaal bent ingelogd, kom je terecht in het Dashboard van de Snagstreamomgeving. Het Dashboard bestaat uit een aantal verschillende onderdelen:

1. Dashboard: keer terug naar het Dashboard met een samenvatting van alle data binnen de huidige omgeving.
  2. Projecten: selecteer één van de projecten binnen de huidige omgeving en bekijk de rondes,  tekeningen, Snags en formulieren van het project.
  3. Beheer: wijzig meerdere instellingen binnen de omgeving. De mogelijkheden op de beheer-pagina zijn afhankelijk van jouw rol. Hier kun je onder Notificaties ook instellen wie het dashboard wel of niet kunnen zien.
  4. Project selecteren: selecteer het project waarin je wil gaan werken.

5.  Pro4all Support-pagina: open in een nieuw tabblad van jouw webbrowser de Pro4all Support-pagina met meer informatie over de Pro4all diensten en contactinformatie.
  6. Gebruikersinstellingen: wijzig het wachtwoord van jouw Snagstream account of log uit met jouw Snagstream account.

7. Samenvatting omgeving: bekijk een samenvatting van het totale aantal formulieren, tekeningen, Snags en rondes binnen de huidige omgeving.