Hoe markeer ik Documenten?

Documenten markeren

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de gewenste documenten staan.
  2. Vink in het Documentoverzicht de documenten aan die je wil markeren.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde documenten en klik in Actiemenu op Markeren.

De geselecteerde documenten worden blauw gemarkeerd in het Documentoverzicht en komen ook in je Werkbak terecht.

Markering opheffen

1. Selecteer in de Navigatie de map waarin de gewenste documenten staan.
  2. Vink in het Documentoverzicht de documenten aan waarvan je de markering wil opheffen.

3. Klik met de rechtermuisknop op één van de geselecteerde documenten en klik in Actiemenu onder Markeren op Marking opheffen.

De markering wordt verwijderd van de geselecteerde documenten.