Hoe open ik een project in Prostream?

Projecten openen in Prostream

Het openen van een project in jouw Prostream-omgeving is simpel: selecteer het betreffende project in Mijn Overzicht en klik erop. That's it! Nu zit je in je project en kun je van daaruit verder.

NB. Je kunt ook naar je projectenoverzicht via Mijn projecten in de linkerbalk! Handig als je bijvoorbeeld in Beheer zit. Dan hoef je niet meer eerst terug naar Mijn Overzicht, maar ben je meteen waar je wilt zijn. Scheelt weer een klik!