Hoe rond ik een taak af in Prostream?

Eenvoudig taken afronden

Ben je klaar met een taak, dan kun je deze afronden. Dit kan op twee manieren, we leggen ze hieronder allebei uit.

1. Taken afronden vanuit taakbalk
Ga naar je takenoverzicht in Mijn taken. Op een taak zie je rechts op de taakbalk 'afronden'. Klik hierop en je taak is afgerond. Eenvoudiger kan haast niet!

2. Taken afronden vanuit Bewerken
Een tweede manier om een taak af te ronden, is via de functie Bewerken. Selecteer de drie verticale bolletjes en klik op Bewerken. In de eigenschappen van je taak zie je 'Status'. Klik daarop en selecteer Afgerond. Klaar!

NB. Op deze manier kun je de status van de taak dus ook aanpassen in Te voltooien of In behandeling. Let op: als een taak is afgerond, kun je de status niet meer aanpassen.