Hoe rond ik een taak af in Prostream?

Ben je klaar met een taak? Dan kun je hem afronden, zodat de opdrachtgever ook ziet dat jij klaar bent met jouw werk.

Een taak afronden kan op twee manieren:

Vanuit de taakbalk

Ga naar jouw takenoverzicht Mijn taken via Mijn overzicht. bij iedere taak zie je rechts op de taakbalk een knop met Taak afronden. Klik hierop om de taak te voltooien.

Vanuit Bewerken

Ga naar jouw taken vanuit Mijn taken of binnen een project. In de taakbalk zie je drie verticale bolletjes. Onder de eigenschappen van de taak zie je Status. Selecteer de huidige status van de taak in het drop-down menu en klik op Opslaan

Als je een taak hebt afgerond, kun je de status ervan niet meer aanpassen.